- Hazardous Drugs Safe Handling Guide for MOH Facilities 1st Edition (2026)
- Pain Pharmacotherapy Services Guideline for Pharmacy 4th Edition (2026)
- Manual for Sterile Preparations 3rd Edition (2026)
- Medicine Advertisements Board (MAB) Guidelines And Policy
- List of Training Premises for Provisionally Registered Pharmacist (PRP)
Related FAQ
Contact Us
Lot 36,
Jalan Universiti (Jalan Prof Diraja Ungku Aziz),
46200 Petaling Jaya, Selangor.
[ Location map ]
Phone: 603-7841 3200
Fax: 603-7968 2222
You are here
Can leadership claim (ex: No. 1) of a product be made in an advertisement?
No, the use of leadership claim of a product is prohibited. Surveys relying on unvalidated data, due to a lack of recognition by authorities, may deem the claims unjustifiable. Furthermore, making a leadership claim of a product in another way tends to disparage and discredit competitor’s product directly or by implication. Please refer to Registered Medicinal Product Advertising Approval Guidelines Paragraph 3.9 Denigration, Refution And Disparagement Towards Other Parties and Appendix 7 No. 19 (List of Superlatives/Hyperboles).




